Det er blevet mandag og tid til et nyt indlæg herinde. I dag skal vi tale om noget, som hedder et støjhegn. Hvis I ikke ved hvad det er, så er det i dag, at I skal læse med herinde.

Støjhegn: jeg vil fortælle om, hvordan I undgår larm

Hej alle sammen. Det er blevet mandag og tid til et nyt indlæg herinde. I dag skal vi tale om noget, som hedder et støjhegn. Hvis I ikke ved hvad det er, så er det i dag, at I skal læse med herinde. Jeg vil nemlig fortælle meget mere om, hvad det er i dag. Læs med nedenfor.

Støjhegn kan hjælpe til at undgå larm

Det er i dag at vi skal bekæmpe larmen herinde. Det skal handle om larm i byer og tæt på byggepladser og industri. Det kan være fra alt fra toge, byggepladser, industri, fabrikker, motorvej og meget mere. Med et støjhegn kan du bekæmpe larmen. Bor du tæt på larm? Det har jeg gjort i noget tid, så jeg kender til dette hegn. De satte nemlig sådan et hegn op omkring vores område efter de havde fundet ud af, hvor meget larm der var. Måske det faktisk er dig, som har en virksomhed, som larmer meget tæt på beboelse? Det hele skal nok løse sig. Et støjhegn er et stort hegn, som bruges til at dæmpe støjen fra f.eks. togtrafik, motorvej eller industri, som jeg var inde på tidligere. Det er så smart, at man på den måde kan lukke lyd ude. Noget som du helt klart har set langs motorvejen, ikke? Det er tæt på storebælt f.eks., der hvor der begynder at komme lejligheder ret tæt på vejen.  Og det tager 99% af støjen. Læs også mere nedenfor, hvor jeg vil tale mere om dette støjhegn, som er så godt.

Det er noget alle skal vide om

Jeg er så glad for, at kunne fortælle jer om dette støjhegn i dag. Det er nemlig helt vildt effektivt. Her hvor jeg bor er der lidt larm fra toget, men jeg er ikke i den bygning, som er lige ved siden af, og det er jeg alligevel glad for. Derudover er det stadig en byggeplads der hvor vi bor. Der er masser af nye bygninger, som er igang med at blive bygget, så der er meget byggelarm. Men det er okay. Og med støjhegn, fra det firma, som jeg vil tale om i dag, er meget af larmen væk. Det er så smart. Jeg har linket til dem lidt længere oppe i denne blogpost. Der findes to slags hegn: Refleksions- og absorberingshegn. Forskellen på dem er hvordan de behandler lyden. Jeg håber, at du kunne bruge denne blogpost til noget.

Læs mere her og så må I have en dejlig, dejlig mandag og uge derude.