boligstyling

Boligstyling var den perfekte løsning for min butik og mit brand

Hvis du overvejer at hyre en professionel indenfor boligstyling til at hjælpe din forretning, så vil jeg klart anbefale at gøre det. For mig har pengene simpelthen været givet så godt ud, og jeg har ikke et sekund fortrudt at jeg har gjort det.

Hyrede professionel til boligstyling af min butik

Jeg har min egen lille mode virksomhed, som efterhånden er ved at vokse sig en del større. Det går virkelig godt. Jeg har i snart 7 år kørt min egen webshop hvor jeg sælger tøj, accessories og en smule interiør, som jeg sourcer fra små fine uafhængige brands. Jeg har fået nogle investorer med ombord, og kunne i marts i år, åbne min første fysiske butik. Det betød også at jeg have brug for en professionel inden for boligstyling til at hjælpe mig med indretningen af den.

De brands jeg forhandler, har et meget feminint udtryk, og jeg sælger også selv mit eget brand med de fineste farverige perlesmykker med navn og stjernetegn. Min webshop har en masse finurlige ting, som du ikke så let finder andre steder. Det har hele tiden været essensen af min virksomhed og meningen med den. Derfor vidste jeg også at min fysiske butik skulle afspejle det samme, og det har indretnings stylisten ramt så godt.

Et feminint univers med varme, lys og finurligheder

Jeg synes at min butik er blevet så hyggelig og meget on brand, og jeg får da også kommentarer fra besøgende omkring den på daglig basis. Punan som var hende der stod for al boligstyling af butikken, har gjort et fantastisk job. Hun har virkelig forstået hvad jeg godt kunne tænke mig, og skabt et univers der passede perfekt til min hjemmeside og det kombinerede showroom og kontor, som jeg har.

Faktisk er det Punan som har stået for stylingen af mit kontor og showroom for et par år tilbage, så jeg vidste at hun ville gøre et fantastisk stykke arbejde. Hun har sourcet møbler, nips og interiør fra forskellige store og små brands, loppemarkeder, genbrugsbutikker og fabrikanter fra ind- og udland. Min forretning har råhvide stenvægge som er lidt rå i looket.

Hylderne på væggen er bygget i samme cement blanding som selve væggene, så det ligner de går ud i ét. Punan har balanceret det rå ud med tunge pudderfarvede velour gardiner til prøverummet og mellem butik og baglokale. Al boligstyling der er foretaget, ser mega godt ud, og jeg ved at det er sådan min butik skal fremstå de næste mange år.