webbureau

Webbureau hjalp mig med at få min madblog ud til folk

Har du nogensinde benyttet et webbureau? Det havde jeg ikke selv indtil for snart et år siden. Jeg har kørt en madblog i en del år efterhånden, og de sidste år har den virkelig taget fart. Det betød også at jeg ikke længere kunne håndtere alt arbejde med den selv.

Jeg brugte et webbureau til bestemte opgaver

Som blogger har jeg med tiden lært en del ting på egen hånd. Man erfarer ligesom forskelligt og finder ud af hvad der er nødvendigt. Heldigvis er mine madopskrifter blevet ganske populære og eftertragtede. Det betød også at jeg måtte have et webbureau til at hjælpe mig. Jeg vidste f.eks. godt at SEO er vigtigt, hvis du ønsker at dit indhold bliver set, men jeg havde meget lidt viden omkring hvordan jeg optimerede det. Det kunne et webbureau heldigvis hjælpe mig med.

Jeg havde kunne google mig frem til at det var vigtigt at ens blogindlæg havde en hvis længde og at det var vigtigt at nævne det ord, jeg gerne vil have mit indlæg skulle findes på, op til flere gange i løbet af det blogindlæg. Jeg har også med tiden lært at udfylde meta beskrivelser, men mere ved jeg vist ikke rigtigt, når det kommer til SEO. Resten har et webbureau altså stået for, og det har virkelig godt kunne betale sig.

Mine opskrifter er nemme at finde online

En madblog får ofte flere visninger end en livsstils blog, fordi opskrifter decideret er noget folk søger efter på nettet. Det er det man kalder evergreen content. Det indhold som altid er relevant, næsten uanset hvor mange år det har på bagen. En risotto er jo stadig en risotto 7 år efter opskriften blev udgivet. Dog har jeg valgt at bruge et webbureau til at hjælpe mig med at give min blog mere synlighed online. Én ting er at min opskrift på risotto er god, noget andet er hvordan folk finder lige min opskrift fremfor andre risotto opskrifter.

Det som webbureauet har hjulpet mig med, er altså at få mine blog indlæg til at poppe op som et af de første i Google’s søgemaskine. Du kender det nok selv, at du søger efter en opskrift på en ret. Du kigger på de første 4-5 stykker der dukker op på Google, og vælger den, hvor de to første linjer har fanget dig mest, eller den hvor der er et appetitligt billede af retten. Netop af den grund er det vigtigt for mig at mine blog indlæg dukker op som et af de øverste. Det kan være ret svært at gøre uden hjælp fra et webbureau.